Duurzame ontwikkeling van binnenuit

Dienstverlening

  • De aanpak is volledig gericht op het vinden van de werkelijke oorzaak zoals die schuilt gaat achter het gedrag en de patronen die zichtbaar zijn en/of zich manifesteren. Dat is bijna altijd een combinatie van inzicht (begrijpen en doorgronden van wat er gebeurd) en helen of herstellen van onverwerkte pijn en verdriet.

  • Wat je mag verwachten is dat je na de begeleiding beter om kunt gaan met situaties of problemen waarmee je gekomen bent. We zijn er niet om mensen fundamenteel veranderen. Bij Mallera helpen we je om waar nodig de ‘scherpe kantjes te verwijderen’ of ingesleten patronen die niet (langer) nodig zijn, te doorbreken.

  • De doelstelling is per cliënt maatwerk. Wat nagenoeg bij iedereen aan de orde komt is het krijgen van inzicht in de (patronen achter de) eigen gevoelens en emoties, deze leren herkennen en waar gewenst daar beter/anders mee om kunnen gaan. Het verbeteren van de rationele/emotionele balans zodat je evenwichtiger en vanuit een sterk gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen kunt leven en het bieden van een professioneel klankbord om de persoonlijke effectiviteit te verbeteren.
  •  
 


   

Contactgegevens

Dorine Heijnen 
M 06-14371235
Molenstraat 8
5554 JP Valkenswaard

Video - The Power of Empathy

The Power of Empathy
Bekijk de video van The Power of Empathy