Duurzame ontwikkeling van binnenuit

Over Dorine Heijnen

Dorine HeijnenLeven vanuit het hart, dat is wat ik iedereen toewens. Graag help ik de mens daarbij op weg. Als psychosociaal therapeut vind ik het belangrijk een veilige omgeving te bieden, waarin met mildheid en helderheid kan worden gewerkt. Werkelijke aandacht, ruimte geven aan wat er is, respect en mededogen zijn daarin kernbegrippen.

Wat ik inzet naast mezelf en mijn eigen levens- en werkervaring, is de kennis en ervaring opgedaan tijdens de opleiding tot Psychosociaal Therapeut aan het Boswijk Instituut. Ik heb me daar de gangbare technieken eigen gemaakt uit: gestalttherapie, psychosynthese, bio-energetica, somato emotional release en familieopstellingen.

Ik heb verpleegkunde gestudeerd. In 2002 heb ik de driejarige opleiding bij het ITIP gevolgd, school voor leven en werk, en in 2008 ben ik gestart met de opleiding Transpersoonlijke Psychotherapie bij het Boswijk instituut die ik heb afrond in 2012. In 2014 rond ik de opleiding Emontional Freedom Techniques (EFT) af.

Vanuit diverse werkplekken binnen de gezondheidzorg heb ik als leidinggevende ruime ervaring met het begeleiden van mensen bij veranderingsprocessen en het ondersteunen van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling.


 


Contactgegevens

Dorine Heijnen 
M 06-14371235
Molenstraat 8
5554 JP Valkenswaard